Tvådagars pastakurs
Höstens och vårens tider se nedan
Du är välkommen på en tvådagars pastakurs då du lär dig det genuina sättet att knåda ihop en riktigt bra pastadeg, kavla helt för hand med en italiensk kavel (Mattarello), och sedan göra både fylld och ofylld pasta.
Under denna workshop gör att du får möjligheten att både göra och repetera pastamakandet inom en ganska snar tidsram och ”få in det” i händer och ögon. Också få chansen att själv komma ihåg hur du gör degen – självklart under handledning – dag 2.
Degen är grunden för all god pasta.
Du får med dig all pasta hem (drygt ett kilo) och kan göra en härlig middag som räcker till 5-7 personer.
Max antal deltagare: 12 st.
Vi rekommenderar att du bär sköna skor.
Förkläde finns på skolan. Under ht 2025 ses vi på Restaurangakademien i deras fina lokaler på Rökerigatan 4, fem minuters promenad från T-bana Globen.
Dag 1 17.00 – 20.3 0 ca
Du kommer att göra Tortelloni, Fagottini, Farfalle, Sorpressini, Garganelli.
Dag 2 17.00 – 20.30
Tagliatelle, Pappardelle, och Ravioli
VÅRENS DATUM OCH TIDER 2025:
11 & 12 mars – båda dagarna 17.00 – 20.30 ca Anmälan här
Läs mer här – tre platser kvar
Anmälan här och och information här – skriv vilket datum du vill anmäla dig ett eller vill ställa dig i kö till.
Pris 2950:- för två kvällar
2 replies on “Tvådagars pastakurs”
[…] mer här. – […]
[…] mer om själva upplägget här.2100:-/deltagare för denna tvådagars workshop (Anmälan och information) Betalning sker […]